CESI Logo
30.10.2017. 12:15:54

10.11. u CESI započinjemo sa provedbom ciklusa radionica u okviru projekta Žene biraju novu šansu!

Besplatne radionice za nezaposlene žene u CESI!

CESI započinje sa provedbom ciklusa pet radionica u okviru projekta Žene biraju novu šansu!. Radionice su namijenjene dugotrajno nezaposlenim ženama koje žele steći dodatno samopouzdanje i bolje komunikacijske vještine kako bi se lakše snašle u procesu traženja posla. Radionice su besplatne! 

Prvi termin radionice je 10.11.2017. s početkom u 10 sati. Očekivano trajanje radionice je 4 sata. Radionica će se održati u našem prostoru, CESI, Nova cesta 4, polukat. 

Ukoliko ste zainteresirani molimo Vas da popunite prijavnicu i pošaljete  voditeljici Anamariji na e-mail: anamarija.tkalcec@cesi.hr  Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite telefonom 01/ 24 22 800.  

O radionicama:

Cilj je osnažiti žene suočene s višestrukim teškoćama u svijetu rada a koje su zainteresirane za stjecanje dodatnih komunikacijskih vještina i rada na svojim vještinama.   Radionice pružaju sigurnu i poticajnu okolinu gdje je moguće dijeliti svoje probleme, pitanja koja vas muče, prilike i izazove te razvijati samospoznaju i samopouzdanje. Sudjelovanje donosi i povezivanje s drugim ženama koje se suočavaju sa sličnim problemima.

 Radionice se provode u okviru programa Socijalna pravda i jednake mogućnosti kojim  želimo pomoći dugotrajno nezaposlenim ženama i ženama koje su izložene diskriminaciji u svijetu rada na području Grada Zagreba, uz dugogodišnju podršku HZZ-područne službe Zagreb. Direktne aktivnosti programa uključuju edukaciju i  podršku za socijalno ugrožene žene na tržištu rada kroz nekoliko ključnih elemenata:radionice za jačanje samopouzdanja, radionice za pokretanje vlastitog posla vezane uz razvoj "mekih" i "tvrdih" vještina, coaching i mentorstvo, pravno savjetovanje i informiranje, te povezivanje i umrežavanje.

Projekt je financijski podržan od Grada Zagreba - GRADSKI URED ZA SOCIJALNU ZAŠTITU I OSOBE S INVALIDITETOM